Lipopower Cure

 ANTI-AGING

PC: een bouwsteen voor het welzijn. 

Door Karl-Jozef Gundermann, Ph.D.
 
Zoals bakstenen van een muur, werken cellulaire membranen als afsluiting om elke cel van het menselijk lichaam te beschermen. Deze membranen houden de cellulaire structuur, functie en werking in stand. Membranen zijn een essentiële bouwsteen van het leven want cellen, weefsels, organen en uiteindelijk een organisme kan niet worden gevormd zonder hen. Zonder cellulaire membranen zou het leven op aarde onmogelijk zijn.
 
Pc is het  overheersende onderdeel in cellulaire membranen. De menselijke lever alleen bevat naar schatting 300 miljard levercellen met een totale cellulaire en sub-cellulaire oppervlakte van ongeveer 32981 vierkante meter. Met zo een oppervlakte die essentieel PC nodig heeft voor degelijke membraanfunctie, is het geen verrassing dat de meeste mensen hier nooit genoeg van hebben.
 
Wat maakt PPC speciaal? 
PC speelt duidelijk een vitale rol in het menselijk leven. Zijn rol is zelfs belangrijker als er ongezonde levenswijzen op na worden gehouden. Bijvoorbeeld, overmatige inname van verzadigde vetten, alcohol- en/of druggebruik, enz. kunnen membraanbeschadiging veroorzaken. Als de celmembraan stijf wordt, vermindert de functie hiervan en worden gezondheid en welzijn vervangen door ziekte. Als er membraanbeschadiging aanwezig is, is een grote hoeveelheid PC vereist om de celmembranen te helpen vormen, delen, herstellen en regenereren en om membraan-afhankelijk metabolisme te verbeteren.
 
Ondanks het feit dat PC wordt ingenomen door onze voeding en dat het in het lichaam wordt aangemaakt, zijn er fundamentele redenen om extra PC in te nemen. Eén reden is dat de energie die wordt gebruikt door het lichaam voor de aanmaak van PC wordt gespaard. Deze gespaarde energie kan worden aangewend om stress in beschadigde gebieden te verminderen of kan worden gebruikt voor andere taken die noodzakelijk zijn voor het genezingsproces.
Een andere reden is dat de twee belangrijkste voedingsbronnen van PC lever en eigeel zijn. Beide bevatten een hoog gehalte membraanbeschadigende verzadigde vetten. Een behandeling met gezuiverd ppc van sojabonen bezorgt het lichaam een bron van polyonverzadigde PC, die verantwoordelijk zijn om de membranen flexibeler en actiever te maken en daardoor effectiever.
 
 
Meer dan 1000 experimentele en klinische onderzoeken laten duidelijk zien dat PPC en zijn primair actief ingrediënt 1,2 dilinoleoylphosphatidylcholine (DLPC) een beduidende verbetering geven van de membraan-afhankelijke cellulaire -  en orgaan functies (o.a. enzyme activiteiten). DLPC is kwantitatief en kwalitatief verantwoordelijk voor de superieure therapeutische effecten van gezuiverd PC. Alleen gezuiverd PPC kan een bio-beschikbare en therapeutische dosis van DLPC leveren, een hoogwaardige bouwsteen van leven en totaal welzijn.
 
Organen als de lever, hersenen, gastro-intestinaal stelsel, bloedvaten en nog vele anderen gaan verbeteren in functie door een behandeling met PPC.
 
Voor verdere vragen omtrent deze behandeling gelieve een aparte consultatie aan te vragen met de melding LIPOPOWER CURE. U moet hiervoor 30 minuten voor voorzien.
 
Een behandeling duurt ongeveer 1 uur.
 
Ideaal is om te starten met een kuur van minstens 5 behandelingen.
 
Gelieve voor de behandeling even bij de huisarts langs te gaan voor een recente bloedwaarde van minstens de cholesterol- en vethuishouding, de glucose waarde nuchter en levertesten.
 
Deze behandelingen zijn uitermate geschikt voor mensen die graag een glaasje drinken en voor mensen met een hoog cholesterolgehalte.