Meso handen

 

De huid van de handrug kan wegens schadelijke invloeden van buitenaf soms een droge, ruwe indruk geven.  Dit kunnen we perfect behandelen.   De huid gaat terug een mooi gehydrateerd uitzicht krijgen.  De behandeling bestaat uit twee tot drie vervolgbehandelingen met vier weken tussenperiode.  Eén onderhoudsbehandeling per jaar geeft een blijvend mooi resultaat.

 

Vandaag de dag hoeft u er niet ouder uit te zien dan u zich voelt. Leeftijd is toch slechts een getal. Met behulp van sommige behandelingen kunt u uw eigen karakter en ideeën over schoonheid realiseren.

Sommige behandelingen creëren een veilige en natuurlijke  huidverjonging die u precies op uw wensen kunt laten aansluiten. Door de elasticiteit en stevigheid van de huid te herstellen, krijgt u een fris en natuurlijk uiterlijk.

Naarmate we ouder worden, veranderen de eigenschappen van de huid. Dit hangt samen met onze biologische klok en met onze manier van leven, zoals roken, zonlicht en voeding.
Collageen en elastine vezels worden afgebroken en de kwaliteit van het lichaameigen hyaluronzuur neemt af. Dit leidt tot een minder elastische, ruwere en drogere huid. 

Ik geef u graag meer uitleg tijdens een consult!