Draadlift

Draadlift is een nieuwe mini-invasieve techniek die wordt gebruikt om de huid te herstructureren.

Dankzij deze methode is het mogelijk om via subcutane weg weefsels te stimuleren en een tijdelijke retractie te veroorzaken. Het omliggende weefsel wordt geherstructureerd en het bindweefsel ondergaat een collageenstimulatie waardoor de huid strakker wordt en oppervlakkige rimpels gaan verminderen.

De draden die hiervoor worden gebruikt worden al jaren door de chirurgen gebruikt om in ons lichaam hechtingen te maken. Ze zijn bijgevolg 100 % veilig  en medisch verantwoord.

De soorten draden die worden gebruikt kunnen verschillen afhangend van het gewenste resultaat.

Er zijn kortere en dunnere draadjes voor een optimale huidstimulatie.

Er zijn langere, dikkere draden met haakje die de huid gaan opspannen.

Deze draden gaan na 6 tot 8 maanden geleidelijk verdwijnen maar de huidstimulatie die ze hebben veroorzaakt blijft. De huid wordt strakker, steviger met minder kleine rimpeltjes.

Het is een behandeling die weinig pijnlijk is maar helaas niet geschikt voor iedereen. Maak even een afspraak om samen te bepalen of u al dan niet in aanmerking komt voor deze behandeling.

Het nadeel van deze behandeling met de kleine draadjes is dat er bloeduitstortingen (= blauwe plekken) kunnen ontstaan tijdens het inbrengen door de naaldjes.

Er kan na de behandeling een lichte roodheid en wat zwelling optreden die tijdelijk van aard zijn. Na de behandeling met de draadjes met haakjes kan wat gevoeligheid en een trekkerig gevoel aanwezig zijn gedurende een korte periode.

Meer informatie over deze behandeling wordt u graag gegeven tijdens een consultatie.

+ 32 475 73 42 53